Jótékony célú motoros szervezet

Pályázatok

Pályázataink, akcióink, gyűjtések, jótékonyság:

1.) Pályázatok:

A Széles Út Közösség- és Vidékfejlesztési Egyesület, valamint a Science Consulting Projektmenedzser Kft. konzorciumot (továbbiakban: konzorcium) hozott létre, hogy társadalmi vállalkozás keretében rendezvényszervezési szolgáltatást nyújtson elsősorban az önkormányzati- és a civil szférában. A konzorcium az EFOP-1.11.1-17-2017-00008 azonosító számú támogatott projekt keretében 8 fő hátrányos helyzetű személyt (továbbiakban: célcsoport-tagok) foglalkoztat, amivel célja a leghátrányosabb helyzetű társadalmi csoportok foglalkoztathatóságának javításához való aktív hozzájárulás. A célcsoport-tagok részére szakmai képzéseket biztosít, melyek javítják a projekt utáni elhelyezkedési esélyeiket a munkaerőpiacon. Munkájukat felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek segítik és irányítják, ami biztosítja a fejlődésüket a napi munkavégzés során.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. A konzorcium a projekt megvalósítására 43.862.872 Ft vissza nem térítendő támogatást kapott (támogatási intenzitás: 100%). A projekt kezdete: 2018.02.26. A projekt tervezett befejezése: 2019.02.26. A projekt teljes címe: Rendezvényszervezési szolgáltatás nyújtása társadalmi vállalkozás keretében a Széles Út Egyesületnél és a Science Consulting Kft-nél.

2.) Gyűjtés, jótékonyság:

Idén már 10. alkalommal indulunk motoros mikulásokként Kaposváron a gyerekekhez ajándékainkkal, adományokkal.

Kérjük, aki használt, jó állapotú gyermekjátékokkal, gyermekkönyvekkel, esetleg gyermekruhákkal, vagy anyagiakkal segíteni tud nekünk ebben, keressen bennünket elérhetőségeinken és mi garantáltan minden adományt, felajánlást, segítséget eljuttatunk Mikulás napkor a kaposvári gyerekekhez, szegéény sorsú, sokgyermekes, rászoruló családokhoz!

Csatlakozz Te is jótékonyságunkhoz!  Mottónk: "Jónak lenni jó!"

3.) Akcióink:

A Facebook oldalunkon (Facebook)  egy felhívást tettünk közzé, melyben egy gyönyörű állapotú Lada gépkocsi eladásával szegény sorsú családot szeretnénk segíteni. Kérünk, amyennyiben tudsz ennek értékesítésében segíteni, jelezd azt nekünk.