Üdvözöljük a Széles Út Egyesület honlapján!

Fotógaléria

Elindult a 2024. évünk2024. Január 03. 16:25

Kedves Motorostársak!

Elkezdődött az új év, az új motoros szezont várva.

Kívánunk minden motorostársunknak nagyon boldog, békés, sikeres új esztendőt,

sok emlékezetes motoros túrát balesetmentesen, olcsó benzinnel.

Megkezdődött a 2023-as évadunk is !2023. Január 09. 18:25

Kedves Motorostársaink!

Mindenkinek kívánunk nagyon szép, sikerekben, balesetmentes motoros kilométerekben gazdag, boldog új

motoros esztendőt, olcsó(bb) benzint, gumifákat és Széles Utat!!!

Elindult a 2021-es évünk is!2021. Február 09. 16:10

Sziasztok, kedves Motorostársak!

A tavalyi nehéz év után remélve a sokkal jobbat, elindult a 2021-es esztendőnk is!

Sok túratervünk van, mint ahogy eddig is volt.

Egyelőre a vírushelyzet miatt nem teszünk még közzé rendezvényeket, de amint normalizálódik a helyzet, azonnal megjelenik itt és a Facebook ( (20+) széles út egyesület – Keresési találatok | Facebook) oldalunkon is minden programunk!

Kérjük, figyeljétek oldalainkat, híreinket és guruljunk a 2021-es évben végre sokat, jókat együtt!!!!

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánunk minden motorostársunknak!2020. December 15. 12:25

Minden kedves motorostársunknak barátsággal köszönjük a 2020. évet,

a közös gurulásokat, a jókedvet, emlékezetes túrákat!

Sajnos nagyon másképp alakult számunkra ez az év, de bízunk abban, hogy 2021-ben már visszaállhat minden a "régi kerékvágásba".

Kívánunk nagyon kellemes, meghitt Karácsonyt és boldog, békés, balesetmentes gurulásokat,

széles utat, gumifákat, olcsó benzint a 2021-es esztendőre !!!

Kérjük, figyeljétek programjainkat!

Találkozunk túráinkon !!!!

Kedves Motorostársaink !2020. December 14. 14:03

Eredeti terveinkkel ellentétben, sajnos nagyon másképp alakultak 2020. évi programjaink, a mindenki által ismert okok miatt. Azonban 2020. szeptember 4-5-én sikerült egy nagyon jó hangulatú, szép létszámú motorostársunkat vonzó találkozót tartanunk Somogyváron. Sajnos szinte utolsó pillanatokban tudtuk szervezni, (a rendezvények megtarthatósági szabályozása miatt), így valószínűleg sokakhoz nem, vagy későn juthatott el a Somogyvári Nyárbúcsúztató Jótékonysági Motoros Találkozónk híre. Ezt nagyon sajnáljuk. Reményeink szerint talán jövő évben már megtarthatunk minden tervezett motoros programunkat. Az idei egyetlen nagy rendezvényünk és a többi kisebb rendezvény képei a Fotógaléria menüpontban láthatók. Köszönet mindazoknak, akik itt voltak velünk és adományaikkal, együttérzésükkel csatlakoztak jótékony célú gyűjtésünk mellé, mely idén egy motorostársunk megsegítését célozta, aki balesetben veszítette el egyik lábát.

Volt egy 4 napos Cseh-Német túránk, Kistótvárosban gyerektábori motoroztatás, jótékonysági motoroztatás, adomány átadás, a hagyományos disznóvágásunk sem maradt el,  és volt még több rövid túránk is.

Sajnos ennyire volt idén lehetőségünk....

Kérjük, figyeljétek híradásainkat (honlap, Facebook), amennyiben lehetőségünk lesz, további rendezvényeket szervezünk még idén!

Mikulás szán motor vontatással

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A 2021. évre is számos motoros rendezvényt tervezünk. Reméljük, a helyzet engedi majd ezeket megvalósítani.

Ezeket az eseményeket itt és a Facebook oldalunkon is mindig közzétesszük.

Terveink szerint lesz ezévben is szezonnyitónk, több nyári szezon alatti hazai és külföldi rövidebb és hosszabb távú túránk, nyárzáró hétvégénk, "Gurul a Mikulás" és több jótékonysági rendezvényünk is.

Sok szeretettel várunk Téged és barátaidat is rendezvényeinkre.

10. Gurul a Mikulás- Jótékonysági Felvonulás Kaposváron !2019. November 30. 14:00

Ezévben is megrendezzük

a Kaposvári Motoros Mikulások Jótékonysági felvonulását!

A programunkra minden hozzánk csatlakozni szándékozó, jótékony célunkat elfogadó kedves motorostársunkat várunk, hogy Mikulás napkor most is meglephessük városunkban a rászoruló, beteg vagy szerény sorsú gyerekeket, a gyermekintézmények "lakóit", a városi központi adventi programra ellátogató kisgyermekeket.

Ne hagyd elveszni az adód 1%-át !2019. Január 30. 11:55

A Széles Út Egyesület

jótékony célú motoros szervezet,

mely már eddig is sok rászorulón igyekezett segíteni és ha TE is felajánlod

adód 1%-át nekünk,

a jövőben is lehetőségünk nyílik segíteni gyermekeken, családokon, rászorulókon!

ADÓSZÁMUNK:  18336889-1-14

Az eddigi felajánlásokat tisztelettel köszönjük a megsegített gyerekek, rászorulók nevében is szeretettel és barátsággal !