Kedves Motorostársaink !2020. Szeptember 10. 14:03

Eredeti terveinkkel ellentétben, sajnos nagyon másképp alakultak 2020. évi eddigi programjaink, a mindenki által ismert okok miatt. Azonban 2020. szeptember 4-5-én sikerült egy nagyon jó hangulatú, szép létszámú motorostársunkat vonzó találkozót tartanunk Somogyváron. Sajnos szinte utolsó pillanatokban tudtuk szervezni, (a rendezvények megtarthatósági szabályozása miatt), így valószínűleg sokakhoz nem, vagy későn juthatott el a Somogyvári Nyárbúcsúztató Jótékonysági Motoros Találkozónk híre. Ezt nagyon sajnáljuk. Reményeink szerint talán jövő évben már megtarthatunk minden tervezett motoros programunkat. Az idei első és talán egyetlen nagy rendezvényünk képei a Fotógaléria menüpontban láthatók. Köszönet mindazoknak, akik itt voltak velünk és adományaikkal, együttérzésükkel csatlakoztak jótékony célú gyűjtésünk mellé, mely idén egy motorostársunk megsegítését célozta, aki balesetben veszítette el egyik lábát.

Kérjük, figyeljétek híradásainkat (honlap, Facebook), amennyiben lehetőségünk lesz, további rendezvényeket szervezünk még idén!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idén is számos motoros rendezvényünk lesz.

Ezeket az eseményeket itt és a Facebook oldalunkon is mindig közzétesszük.

Lesz ezévben is szezonnyitónk, több nyári szezon alatti hazai és külföldi rövidebb és hosszabb távú túránk, nyárzáró hétvégénk, "Gurul a Mikulás" és több jótékonysági rendezvényünk is.

Sok szeretettel várunk Téged és barátaidat is rendezvényeinkre.

Idén is számos motoros rendezvényünk lesz.

Ezeket az eseményeket itt és a Facebook oldalunkon is mindig közzétesszük.

Sok szeretettel várunk Téged és barátaidat is rendezvényeinkre.

Kedves Motorostársaink ! - Kép 1. Kedves Motorostársaink ! - Kép 2.