Kedves Motorostársaink !2020. December 14. 14:03

Eredeti terveinkkel ellentétben, sajnos nagyon másképp alakultak 2020. évi programjaink, a mindenki által ismert okok miatt. Azonban 2020. szeptember 4-5-én sikerült egy nagyon jó hangulatú, szép létszámú motorostársunkat vonzó találkozót tartanunk Somogyváron. Sajnos szinte utolsó pillanatokban tudtuk szervezni, (a rendezvények megtarthatósági szabályozása miatt), így valószínűleg sokakhoz nem, vagy későn juthatott el a Somogyvári Nyárbúcsúztató Jótékonysági Motoros Találkozónk híre. Ezt nagyon sajnáljuk. Reményeink szerint talán jövő évben már megtarthatunk minden tervezett motoros programunkat. Az idei egyetlen nagy rendezvényünk és a többi kisebb rendezvény képei a Fotógaléria menüpontban láthatók. Köszönet mindazoknak, akik itt voltak velünk és adományaikkal, együttérzésükkel csatlakoztak jótékony célú gyűjtésünk mellé, mely idén egy motorostársunk megsegítését célozta, aki balesetben veszítette el egyik lábát.

Volt egy 4 napos Cseh-Német túránk, Kistótvárosban gyerektábori motoroztatás, jótékonysági motoroztatás, adomány átadás, a hagyományos disznóvágásunk sem maradt el,  és volt még több rövid túránk is.

Sajnos ennyire volt idén lehetőségünk....

 

Kérjük, figyeljétek híradásainkat (honlap, Facebook), amennyiben lehetőségünk lesz, további rendezvényeket szervezünk még idén!

Mikulás szán motor vontatással

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A 2021. évre is számos motoros rendezvényt tervezünk. Reméljük, a helyzet engedi majd ezeket megvalósítani.

Ezeket az eseményeket itt és a Facebook oldalunkon is mindig közzétesszük.

Terveink szerint lesz ezévben is szezonnyitónk, több nyári szezon alatti hazai és külföldi rövidebb és hosszabb távú túránk, nyárzáró hétvégénk, "Gurul a Mikulás" és több jótékonysági rendezvényünk is.

 

Sok szeretettel várunk Téged és barátaidat is rendezvényeinkre.

 

Kedves Motorostársaink ! - Kép 1. Kedves Motorostársaink ! - Kép 2.


Vissza az előző oldalra