Karácsonyi ajándékok átadása a kaposvári Ökumenikus Szeretetszolgálat részére, 2018. 12. 20.

Az Ökumenikus Szeretetszolgálathoz Karácsony előtt ruhákat, eszközöket, játékokat vittünk el és adtunk át.

Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 1 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 2 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 3 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 4 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 5 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 6 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 7 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 8 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 9 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 10 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 11 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 12 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 13 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 14 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 15 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 16 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 17 Karácsonyi ajándékok az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak. 18